בשם:
גליל עולה
תאריך:
28.01.17
כשבוע לפני שהן נפגשות למשחק גביע ערכו ותיקי קרית שמונה ובית"ר צפת ניסוי כלים אחרון במשחקי ליגה מרתקים, שהניבו לא מעט שערים. אז מי מהן ניצחה ומי נאלצה להסתפק בתיקו? הכל בכתבה זו.
קבוצות הותיקים של קרית שמונה ובית"ר צפת אמורות להיפגש במהלך השבוע למשחק גביע, שלמעשה אמור היה להיערך הערב, אך השלג שנערם לו בצפת ובהרי הגליל לא יאפשר את קיום המשחק בכפר גוש חלב. ביום שלישי האחרון שתי הקבוצות התייצבו למשחקי ליגה, בשניהם זכו שתי הקבוצות בניצחונות שמשדרגים את מעמדן בטבלה.
משחק צמרת בין וותיקי קרית שמונה לוותיקי חצור ענה על הציפיות. 4 שערים ומנצחת אחת - הקבוצה המארחת מקרית שמונה, במשחק שנערך במגרש הסינטטי החדיש בעיר. קרית שמונה שלטה לאורך כל המשחק ועלתה ליתרון 0:1 מוקדם משער במבצע אישי של אלעד גולני, שהשתלט על כדור ברחבה התגבר על שלושה בלמים ובעט לפינה. את השער השני כבש משה לנקרי, בבעיטה מהאויר לאחר בישול מחברו שלומי קבסה. וותיקי קרית שמונה המשיכו לשלוט והמגמה במחצית השנייה נמשכה, כאשר קובי "דה שואו" לוי הגביה כדור לאלעד גולני שהשתלט על הכדור באלגנטיות ובעט מדוייק לפינה והשלים צמד אישי - 0:3 לקרית שמונה. לקראת הסיום צימק שחקן חצור קדם את התוצאה ל- 1:3, משער בבעיטה ממרחק. האורחים מחצור ניסו להמשיך ללחוץ, אך הגנת קרית שמונה בהנהגתו של אלי סלמה ידעה איך לשמר את התוצאה ולשלוח את קרית שמונה למקום הראשון.

זה שבישל וזה שסיכל. קובי "דה שואו" לוי ואלי סלמה (משמאל) ושחקני חצור חצור הגלילית.
ותיקי בית"ר צפת זכו לפייט עיקש מצד ותיקי פקיעין, שהוליכו 0:2 בתום המחצית הראשונה. במחצית השניה צפת הצליחה לחולל מהפך בזכות צמד שערים שכבש אופיר אשכנזי ושער שכבש שי זיגדון. בתוך תוספת הזמן שער שכבשה פקיעין מנע ניצחון מצפת. בסיום, שוויון 3:3.

מהפך כמעט מושלם. שחקני בית"ר צפת.
פרסום תגובה חדשה