קבוצת הבוגרים של מ.ס חצור הגלילית כבר הוליכה 0:2, במשחק מול אחווה ירכא, אך הרחקה של הוד חנונה ועוד שלושה שערים שספגה ב-20 הדקות האחרונות של המשחק, הביאו להפסד מאכזב 3:2.
אווירת סוף עונה בקבוצת הבוגרים של מ.ס חצור הגלילית, שמשחקת במחוז הגליל העליון. הקבוצה של מישל קסלסי ספגה הפסד ביתי 3:2 לאחווה ירכא, שהיווה את הפסדה החמישי העונה. כמו במשחק הקודם מול הפועל נהריה - בו איבדה בכרטיס אדום את מלך השערים - הקפטן צח בוגטוס, גם את המשחק הזה סיימה חצור הגלילית עם 10 שחקנים, זאת בעקבות הרחקתו של הוד חנונה בדקה ה-60, לאחר שלטענתו עימות בינו לבין שחקן יריב - שפגע בו מספר פעמים ללא כדור, ללא התערבות השופט.
המשחק התחיל בצורה מצוינת עבור חצור הגלילית, שצעדה ביתרון 0:2 במהלך המחצית הראשונה ועד לדקה ה-70, כשעל שני השערים חתום גל שמעון. ב-20 הדקות האחרונות הצליחה היריבה מהגליל המערבי לכבוש שלושה שערים שיצרו מהפך והעניקו לה ניצחון 2:3.
אווירת סוף עונה. שחקני חצור הגלילית.
פרסום תגובה חדשה